Roma

Desenes de ferits a Itàlia en les manifestacions contra els plans d'austeritat

Els enfrontaments s'han produït a diverses ciutats italianes arran de les protestes contra els plans d'austeritat del govern. Els incidents més greus han passat a Venècia, on la policia ha hagut de fer servir gasos lacrimògens per evitar que joves militants d'extrema esquerra s'enfrontessin a una manifestació de militants de l'extrema dreta.

Catalunya RàdioActualitzat

Desenes de manifestants i policies han quedat ferits en els enfrontaments que hi ha hagut a diverses ciutats italianes on s'han fet manifestacions contra els plans d'austeritat.

Els incidents més greus han passat a Venècia, on la policia ha hagut de fer servir gasos lacrimògens per evitar que joves militants d'extrema esquerra s'enfrontessin a una manifestació de militants de l'extrema dreta. La topada amb la policia ha passat a prop del pont de Calatrava, que s'ha hagut de tallar.

A Torí, els manifestants han llançat pots de pintura contra els carabinieri, mentre que a Roma militants d'extrema dreta s'han aplegat davant l'oficina de la Unió Europea i n'han despenjat la bandera d'Europa.

 

 

Anar al contingut