Una de les pancartes en la manifestació d'aquest dimecres a la plaça de Sant Jaume
Una de les pancartes en la manifestació d'aquest dimecres a la plaça de Sant Jaume

Delegats sindicals d'Ensenyament reclamen tornar a les condicions laborals del 2010

En una concentració a la plaça Sant Jaume han manifestat que el govern de la Generalitat no pot posar la pròrroga dels pressupostos com a excusa per no dotar de més recursos l'ensenyament públic

Actualitzat

Un centenar de representants sindicals d'ensenyament han reclamat aquest dimecres que es recuperin les condicions laborals de l'any 2010, abans de les retallades en el sector. En una concentració a la plaça Sant Jaume han manifestat que el govern de la Generalitat no pot posar la pròrroga dels pressupostos com a excusa per no dotar de més recursos l'ensenyament públic.

Convocats pels sindicats CC.OO., USTEC i ASPEPC, els delegats sindicals han valorat positivament l'anunci de més dotacions per a l'escola inclusiva, però demanen també que els substituts que han treballat més de sis mesos cobrin també el mes de juliol i la reducció de dues hores lectives per als professors més grans de 55 anys. Els sindicalistes han recorregut la plaça Sant Jaume cridant lemes com "retalla per aquí, retalla per allà i així fomentem el fracàs escolar" i "què passa? què passa?, que aquí retallen massa!".

Anar al contingut