David Melgarejo, nou delegat de TV3 i Catalunya Ràdio a Madrid

El fins ara corresponsal a París assumirà la màxima responsabilitat a la delegació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a la capital espanyola

Actualitzat

TV3 i Catalunya Ràdio renoven la delegació dels Serveis Informatius a Madrid: David Melgarejo, fins ara corresponsal a París, serà el nou delegat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a la capital espanyola.

El nomenament de Melgarejo és el resultat d'un procés de selecció intern. Durant les pròximes setmanes, assumirà la màxima responsabilitat a la delegació a Madrid i agafarà el relleu d'Albert Calatrava, nomenat cap d'Informatius el mes d'octubre passat.

Nascut a Badalona l'any 1978, David Melgarejo és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Redactor dels Serveis Informatius de TV3 des del 2001, la seva trajectòria arrenca als equips d'edició dels Telenotícies. Als Serveis Informatius, també ha estat membre de l'equip de les nits electorals.

L'any 2010 va passar a exercir de reporter especialitzat en tribunals. Durant aquest temps, ha cobert les instruccions judicials del cas del 3%, la trama Gürtel, la investigació a la família Pujol, el judici per la consulta del 9N i el del procés independentista a Catalunya, des de la instrucció inicial fins a la sentència del Tribunal Suprem.

Des del 2020, David Melgarejo ha estat el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París. Durant aquesta etapa, ha explicat el final de la pandèmia, la decapitació del professor Samuel Paty en un atac jihadista, els judicis pels atemptats del 2015 i 2016 o la crisi migratòria al canal de la Mànega arran del Brexit. 

Al llarg de l'últim any, Melgarejo ha cobert la reelecció d'Emmanuel Macron com a president de la República, els moviments diplomàtics i l'impacte de la guerra a Ucraïna o la contestada reforma de les pensions

ARXIVAT A:
Tv3Catalunya Ràdio
Anar al contingut