L'accident a la ronda de Dalt en sentit Llobregat provoca cues de fins a 10 km (Ajuntament de Barcelona)

Cues quilomètriques per un accident a la ronda de Dalt, en un matí de trànsit complicat

Dos accidents a la C-33 en direcció a Montmeló i a la C-15 en sentit nord provoquen retencions a la carretera

RedaccióActualitzat

A la ronda de Dalt en sentit Llobregat aquest matí hi ha hagut cues quilomètriques per un accident a l'altura d'Esplugues. L'accident ha passat minuts abans de les set del matí, i les retencions, des del nus de la Trinitat, arribaven als 10 km.

A la ronda en sentit contrari, cap al Besòs, també s'ha circulat amb retencions. 


Més incidències a les carreteres

A banda de la incidència a la ronda de Dalt, a l'AP-7 hi ha un carril obert a la circulació a Biure perquè a la Jonquera s'ha produït una col·lisió lateral entre un camió, una furgoneta i un turisme, amb ferits lleus:  

Continua només 1 carril obert a la circulació a l'AP-7 a Biure ➡ La Jonquera on s'ha produït un col·lisió lateral entre un camió, una furgoneta i un turisme (ferits lleus)

 

 

 

A la C-33 hi ha hagut aturades entre Montcada i Reixac i Mollet del Vallès, en direcció a Montmeló, per un accident que tallava un carril.

A l'A-2, en sentit Barcelona, hi ha hagut un accident a les vuit del matí i s'ha tallat un carril a l'altura d'Esparreguera. Ha provocat 1 km de retenció, una situació que s'ha normalitzat pocs minuts abans de les nou del matí.

 

A la C-15, en sentit nord, cap a Igualada, una part de la calçada està tallada per obres i els vehicles s'han de desviar. També a la mateixa carretera i en sentit nord, cap a Manresa, la sortida 17 a l'atura de Vilafranca del Penedès està tallada per un accident que provoca 1 km de cua.

Pel que fa a les vies afectades pel temporal, n'hi ha 12 d'afectades per la neu o el gel.

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut