María Dolores de Cospedal en l'acte del PP a Àvila
Cospedal titlla Artur Mas d'irresponsable i suïcida
Àvila

Cospedal qualifica Mas d'irresponsable i suïcida i diu que la seva actuació és pròpia d'un estat totalitari

Cospedal afirma que el govern espanyol no permetrà que Artur Mas actuï per sobre de la llei a l'estil dels règims totalitaris

RedaccióActualitzat

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha qualificat el president Artur Mas de "governant irresponsable i suïcida". De Cospedal creu que l'actuació de Mas en relació a la consulta és pròpia d'un estat totalitari i ha assegurat que el govern de Mariano Rajoy rebutjarà el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre "amb tranquil·litat i contundència". Per a la dirigent Popular, el president de la Generalitat "hauria de saber que es deu a l'imperi de la llei".

Cospedal ha criticat la intenció de la Generalitat d'aixecar fronteres dins d'Espanya i ha assegurat que el govern del Partit Popular no permetrà que cap català se senti estranger a la seva terra.

En el marc d'unes jornades sobre pressupostos, María Dolores de Cospedal ha dit que Espanya, amb una història de 500 anys, és el país més vell d'Europa. Fent al·lusió al caràcter europeu dels catalans, Cospedal ha assegurat que avui no s'entén Catalunya sense Espanya ni Espanya sense Catalunya.

Anar al contingut