Granada

Condemnen a 3 anys de presó una mare que va agredir la mestra del seu fill per un entrepà

Un jutjat de Granada ha condemnat a tres anys de presó la mare d'un nen de 5 anys que va agredir la mestra del seu fill quan va saber que no havia pogut menjar-se l'entrepà de l'esmorzar. Els fets van passar el 18 de novembre a l'escola Federico García Lorca del municipi de Fuente Vaqueros quan la dona va irrompre violentament a la classe de P5 i, agafant la professora pels cabells, la va llençar contra la pissarra. Com a conseqüència de l'agressió la mestra va tenir un atac d'ansietat.

Actualitzat
El jutjat penal número 1 de Granada ha condemnat a tres anys de presó la mare per haver agredit la mestra del seu fill quan va saber que no havia pogut menjar-se l'entrepà de l'esmorzar. El tribunal també condemna l'agressora, de 23 anys, a una multa per una falta de lesions i a indemnitzar la víctima amb 300 euros.

En la sentència, que ara es pot recórrer, es declara provat que el 18 de novembre la dona va anar a l'escola Federico Garcia Lorca del municipi de Fuente Vaqueros i va irrompre violentament a la classe de P5 del seu fill. A més, va agafar la professora pels cabells i la va llençar contra la pissarra.

Com a conseqüència de l'agressió la mestra va tenir un atac d'ansietat. La sentència recull que l'acusada va menystenir l'autoritat de la docent i va ensenyar als nens conductes que poden ser perjudicials per a la seva educació. Això és "absolutament desproporcionat i inapropiat", afegeix la sentència.
Anar al contingut