Barcelona

Colau diu que és "la mateixa persona" de sempre i critica la posició dels sindicats

L'alcaldessa assegura en un missatge a Facebook que la vaga dels treballadors del Metro hauria de respondre a "pèrdues de drets i quan l'altra part no ofereix diàleg"

RedaccióActualitzat

Després que els últims dies hagi estat criticada i acusada d'"asseure's a l'altre costat", el de la patronal, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha sortit a la seva defensa. En un missatge a la xarxa social Facebook, Colau ha dit que és la mateixa persona de sempre amb les mateixes creences, tot i que ara amb responsabilitats diferents:

"Vinc d'on vinc i sóc la mateixa persona. És evident que com alcaldessa tinc unes responsabilitats diferents a les que tenia abans, però em mou exactament la mateixa voluntat que m'ha mogut sempre: fer el possible per treballar pel bé comú i millorar la vida de la gent, sobretot la que més ho necessita. He defensat i continuo defensat el dret de vaga com a dret fonamental i una conquesta dels treballadors.

Colau ha afegit que "no sóc propietària de res i he viscut gairebé tota la meva vida en situació bastant precària".

Tot i això, l'alcaldessa ha assegurat que la vaga dels treballadors del Metro hauria de respondre a "pèrdues de drets i quan l'altra part no ofereix diàleg", i que aquest no és el cas de Transports Metropolitans de Barcelona. En el seu missatge a Facebook, Colau ha reiterat que TMB ja ha ofert als seus treballadors millores salarials, reducció de la temporalitat i més transparència, per la qual cosa critica la posició dels sindicats.

"Per satisfer aquestes demandes caldria apujar tarifes o empitjorar el servei, o apujar impostos a la ciutadania, cosa que no plantegem".

Colau ha acusat els sindicats d'aixecar-se de la taula de negociació i ha tornat a dir que la protesta dels treballadors del metro és "desproporcionada".

Estos días, a raíz de la huelga de metro en Barcelona, he leído cosas como "Colau se sienta del otro lado", como si la "...

Posted by Ada Colau Ballano on martes, 23 de febrero de 2016
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut