La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, en una imatge d'arxiu
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, en una imatge d'arxiu
Madrid

Cristina Cifuentes vol portar a Madrid el Congrés Mundial de Mòbils

La presidenta de la Comunitat de Madrid diu que li "encantaria que d'aquí a uns anys" el MWC tingués la seva seu a la capital de l'Estat i que treballarà per aconseguir-ho

RedaccióActualitzat

Madrid vol acollir el Congrés Mundial de Mòbils (MWC). Cristina Cifuentes ha explicat que el seu govern intentarà atreure el MWC, que ara es fa a Barcelona, perquè "d'aquí a uns anys" tingui la seva seu a Madrid. Cifuentes ha defensat, en una entrevista a TVE, que Ifema és la primera fira d'Espanya i una de les primeres d'Europa, i per això ha assegurat que li "encantaria" que aquest congrés es faci a la capital de l'Estat i que treballarà per aconseguir-ho.

Barcelona continuarà sent fins al 2023 seu del MWC, el saló que exposa aquests dies les últimes novetats del sector de la telefonia mòbil de tot el món. Ja fa temps que la presidenta de la Comunitat de Madrid va plantejar aquesta idea, quan va apostar per implantar una gran Fira Tecnològica. Ifema (un consorci format per l'Ajuntament de Madrid, la Comunitat, la Cambra de Comerç i la Fundació Montemadrid) és, segons Cifuentes, la segona fira del món, per davant de les de Berlín o Barcelona, i el propòsit dels seus integrants és dotar-lo d'una presència internacional més important amb salons com el Congrés Mundial de Mòbils.

Sobre la vaga de metro a Barcelona, Cristina Cifuentes ha afirmat que, si això hagués passat a Madrid, "hauria hagut d'emigrar" i tothom hauria demanat la seva dimissió. "Però passa a Barcelona, i com que governa Podem no passa res", ha dit la presidenta madrilenya.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut