Futbol

Cillessen: "Torno al Camp Nou per guanyar"

El porter veu amb optimisme les baixes del Barça en atac, però avisa del perill dels altres que jugaran

Santi PadróActualitzat

L'holandès Jasper Cillessen, que va ser porter del FC Barcelona durant tres temporades, torna aquest dissabte al Camp Nou, però defensant la samarreta del València. L'exblaugrana ha dit que hi va a guanyar el partit:

"Estem preparats per guanyar a Barcelona. No és fàcil, però tenim bones sensacions".

Cillessen va fitxar pel València el mes de juliol, cansat de ser el suplent de Marc André ter Stegen, el titular indiscutible de la porteria del Barça. A Mestalla, Cillessen confia aconseguir la regularitat que no va tenir al Camp Nou.

"M'agraden els partits més difícils", ha explicat el porter del València, que dissabte, a partir de les nou del vespre, espera firmar la seva visita a Barcelona amb un bon resultat.

També serà un partit especial per a Albert Celades, que s'estrena a la banqueta del València en substitució de Marcelino quan només s'han jugat tres jornades de Lliga. En la seva primera convocatòria ha inclòs a Domènech, Cillessen, Garay, Gabriel Paulista, Gayà, Jaume Costa, Diakhaby, Wass, Parejo, Coquelin, Kondogbia, Ferran Torres, Kang In, Cheryshev, Guedes, Rodrigo, Gameiro i Maxi Gómez.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut