Manuel Serrano i el seu equip aplicaran la medicina regenerativa al càncer i a la diabetis
Manuel Serrano i el seu equip aplicaran la medicina regenerativa al càncer i a la diabetis
Barcelona

L'IRB fitxa Manuel Serrano, un prestigiós investigador en medicina regenerativa

Serrano i el seu equip treballaran a l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona en la medicina regenerativa aplicada al càncer i a la diabetis

RedaccióActualitzat

L'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB) fitxa el prestigiós científic Manuel Serrano, que ha estat vinculat més d'una dècada al Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques. L'investigador treballarà per aconseguir avenços en medicina regenerativa aplicada al càncer i a la diabetis, entre altres malalties.

El doctor Manuel Serrano obrirà noves vies d'investigació per saber com eliminar de l'organisme l'acumulació de cèl·lules danyades, una recerca que s'aplica directament a malalties com el càncer, entre d'altres. Serrano ha explicat perquè ha vingut a Barcelona amb un equip de quinze persones:

"Aquest institut, científicament, és molt atractiu per a tots nosaltres perquè és un centre multidisciplinar on hi ha químics, biòlegs estructurals, biòlegs cel·lulars i biomèdics. Llavors es cobreix tot aquest rang amb molta diversitat i això ens resulta molt atractiu."

El doctor Serrano impulsa un laboratori per provar en assajos clínics l'eficàcia d'un fàrmac per a la fibrosi pulmonar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut