Manresa

Caixa Manresa nomena Feliu Formosa com a nou director general

Caixa Manresa ha nomenat com a nou director general de l'entitat financera Feliu Formosa, que fins ara ocupava el càrrec de director general adjunt amb responsabilitats en les àrees d'Operacions, Seguiment del Risc, Control de Gestió, Comptabilitat, Àrea Financera i Informàtica i Organització. El nomenament, provocat per la marxa d'Adolf Todó a Caixa Catalunya, ha coincidit amb la presentació dels resultats de l'any passat, que han millorat un 9%.

Actualitzat
Feliu Formosa és el nou director general de Caixa Manresa. El consell d'administració de l'entitat bancària ha nomenat per unanimitat aquest sabadellenc, que ha treballat a l'entitat bagenca els últims 12 anys. Actualment s'encarregava de les àrees d'Operacions, Seguiment del Risc, Control de Gestió, Comptabilitat, Àrea Financera i Informàtica i Organització, com a director general adjunt.

Segons el president de Caixa Manresa, Valentí Roqueta, Formosa "coneix molt bé l'entitat i és el millor líder per a aquesta nova etapa". Formosa agafa el relleu d'Adolf Todó, que aquesta setmana va ser nomenat director general de Caixa Catalunya, després de 12 anys al capdavant de Caixa Manresa.

Todó ha presentat els darrers resultats de l'entitat sota la seva responsabilitat amb un benefici net el 2007 de 41 milions d'euros, un 9% més que l'any anterior. El traspàs de responsabilitats es farà a finals de febrer.
Anar al contingut