Sant Joan Despí

Busqueta insisteix que la CUP no vol Mas com a president: "No ens hem bellugat ni una coma"

La secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, diu al programa "Més 3/24" que comparteix les mesures socials proposades per la CUP, però insisteix que volen complir l'acord perquè Mas sigui president de la Generalitat

Actualitzat

El diputat electe de la CUP Josep Manel Busqueta ha insistit que la CUP no vol que Artur Mas sigui el president de la Generalitat aquesta legislatura. En una entrevista al programa ".CAT", Busqueta ha dit que la formació anticapitalista no s'ha mogut "ni una coma" en la seva opinió respecte a la investidura de Mas:

"Nosaltres, en aquest moment, estem en la mateixa posició que estàvem quan vam fer la nostra campanya electoral i en la mateixa posició de tota la setmana de després fins que vam fer aquesta apagada mediàtica. No ens hem bellugat ni una coma d'aquesta posició"

Tot i que en la conferència política d'aquest dijous a la tarda cap dels diputats de la CUP s'ha referit directament a la investidura de Mas, a la nit, el número 3 de la llista per Barcelona ha assenyalat que aquells qui siguin "el referent de cap on avanci el procés han de ser persones que no tinguin un passat que sigui vinculable a tota una etapa de retallades".

L'economista i diputat de la CUP també ha concretat que la declaració de ruptura amb les lleis de l'estat espanyol s'hauria de fer abans de la investidura i s'ha mostrat confiat en l'evolució de les negociacions amb Junts pel Sí.

ERC no dubta que hi haurà entesa

Per la seva banda, Esquerra Republicana està convençuda que acabarà produint-se un acord amb la CUP. La secretària general del partit, Marta Rovira, ha dit al programa "Més 3/24" que comparteix les mesures socials proposades per la CUP i també el concepte de "ruptura democràtica". Rovira també ha reiterat que els republicans volen complir l'acord perquè Mas sigui investit president de la Generalitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut