Bruce Springsteen i Patti Scialfa canten "Land of hope and dreams" contra la Covid-19
Bruce Springsteen i la seva dona Patti Scialfa durant el concert virtual #Jersey4Jersey

Bruce Springsteen i Patti Scialfa canten "Land of hope and dreams" contra la Covid-19

Un concert que forma part de la campanya benèfica #Jersey4Jersey per aconseguir fons per als col·lectius més vulnerables de Nova Jersey, el segon estat amb més víctimes mortals als Estats Units

Actualitzat

Bruce Springsteen i Jon Bon Jovi són alguns dels artistes que han participat al concert benèfic #Jersey4Jersey, per aconseguir donacions contra la Covid-19. L'acte forma part d'una campanya del Fons d'Ajuda contra Pandèmies de Nova Jersey, en anglès New Jersey Pandemic Relief Fund (NJPRF)

Els presentadors de l'acte han estat els populars actors i presentadors de televisió Jon Stewart i Stephen Colbert. Han destacat que Nova Jersey és el segon estat més afectat per la pandèmia als Estats Units, amb més de 5.000 morts.

Tammy Murphy, la primera dama d'aquest estat nord-americà, esposa del governador Phil Murphy, va anunciar aquesta setmana el concert, en què també van participar els populars actors Whoopi Goldberg, Danny Devito i Chris Rock, entre d'altres.
 


En el concert d'aquest dimecres, 22 d'abril, Bruce Springsteen ha cantat amb la seva dona, membre de la seva banda, Patti Scialfa, una versió acústica de "Land of hope and dreams" i "Jersey girl"

"Som aquí aquesta nit per honrar els nostres treballadors de la salut i tots aquells que han perdut persones estimades, així com aquells que estan patint i morint per culpa d'aquesta terrible malaltia a tot el nostre estimat estat".


Jon Bon Jovi també ha ofert una versió en acústic i en solitari del seu clàssic "Livin' on a prayer" i "Do what you can", un nou himne contra la pandèmia escrit, en part, pels seus seguidors. 
 


Bon Jovi ha explicat que quan la dona del governador li va demanar que truqués a gent per organitzar aquest espectacle va tenir clar que "la primera trucada va ser al Rei de Nova Jersey, Bruce Springsteen". Aquest va acceptar i "ràpidament va trucar a Tonny Bennet", un dels grans cantants nord-americans de balades i jazz.

Bennet, de 93 anys, va col·laborar amb Lady Gaga l'any 2014 en la publicació d'un disc. La cantant també ha compartit emocionada a Instagram l'actuació de Bennet al #Jersey4Jersey:

"Tonny a # Jersey4Jersey, t'estimo molt! Hi acabo de fer una donació! Quina feina tan maca, Bruce. Reso per tothom a Jersey, d'on és la meitat de la meva família italiana".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


També hi han actuat els cantants SZA, Charlie Puth, Halsey i la banda Falcons of Wayne, entre d'altres. El concert es va emetre per AppleMusic i ara es pot tornar a veure tantes vegades com es vulgui en aquesta plataforma.

 

El Fons d'Ajuda contra Pandèmies de Nova Jersey destina el 100% de les donacions a entitats benèfiques per aconseguir quatre objectius clau: frenar la propagació, donar suport a la comunitat mèdica, ajudar els col·lectius més vulnerables i reconstruir les comunitats de l'estat.

Els presentadors Jon Stewart i Stephen Colbert van recordar que Nova Jersey és "un estat que ha rebut cops repetits en les últimes dècades", com la mort de 700 residents a l'atemptat de l'11 de setembre de 2001 i els 30.000 milions de dòlars per danys per l'huracà Sandy l'any 2012.
 

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsMúsicaCultura popularCoronavirus
Anar al contingut