Santa Coloma de Gramenet

Bidons tòxics mal tapats deixen nou persones intoxicades lleus a l'estació de metro de Santa Coloma

Cinc bidons mal tapats han provocat l'alerta a l'estació de metro de Santa Coloma de Gramenet. Segons els Bombers, s'ha hagut d'activar, en fase d'alerta, el pla de Protecció Civil a l'estació de la línia 1 del metro després que s'hi hagin trobat uns bidons amb un producte tòxic. Les emanacions han deixat nou persones intoxicades lleus que han hagut de ser ateses a l'Hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma. Totes elles presentaven picor i irritació als ulls i a les vies respiratòries.

Actualitzat
L'alerta s'ha activat cap a les sis del matí de divendres, quan han avisat els serveis d'emergència per una forta olor, semblant al gas, a l'estació. Allí, els Bombers hi han trobat cinc bidons oberts, d'uns dos quilos cadascun, d'un producte tòxic que es fa servir per impermeabilitzar parets i sostres.

Com a mesura preventiva s'ha evacuat l'estació i els trens han deixat d'aturar-se en aquesta parada. El servei s'ha restablert un cop s'han tapat els bidons i s'han tret a l'exterior, on se n'ha fet càrrec una empresa constructora.
Anar al contingut