Barça

Bartomeu assegura que "Valverde és l'entrenador ideal" i que el Barça ja treballa en l'era post-Messi

El president blaugrana, a més, mostra públicament tot el seu suport cap a Ernesto Valverde perquè continuï dirigint la banqueta

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha parlat sobre el futur de Leo Messi en una entrevista que ha concedit a l'agència de notícies SNTV.

"En les pròximes dues o tres temporades el nostre líder continuarà sent Leo Messi. No hi ha cap dubte que Messi està bé, està jove, està fort i ambiciós, així que no tinc cap dubte que jugarà amb nosaltres els pròxims tres, quatre o cinc anys. També és veritat que estan venint jugadors joves, ja sigui de fora o bé de la Masia, que pressionen molt, i això ens fa molt feliços perquè ens ajuda a preparar l'era post-Messi."

 

El vincle de Messi amb el Barça un cop es retiri

"Messi, quan deixi de jugar a futbol, continuarà vinculat al club per tota la vida, no en tinc cap dubte. És el millor jugador de la història del futbol i ha jugat aquí. Dubto que mai ningú pugui igualar els seus rècords i el seu joc."

 

Valverde continuarà dirigint la banqueta

"Creiem que Valverde és l'entrenador ideal per liderar la combinació d'una generació de jugadors de certa edat amb els joves prometedors que hem portat aquesta temporada."

ARXIVAT A:
Josep Maria BartomeuValverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut