Ruïnes del segle XVIII descobertes al subsòl del Mercat del Born
El Centre Cultural del Born obrirà les portes el 9 de setembre.
Barcelona

Barcelona recupera el Born, convertit en un gran centre cultural

Aquest 25 de juliol fa just 300 anys que començava el setge de les tropes borbòniques a Barcelona. Coincidint amb l'efemèride, l'Ajuntament de la ciutat acaba de presentar el nou espai museístic Born Centre Cultural, un projecte multidisciplinar i singular de Barcelona. L'equipament, que s'inaugurarà el 9 de setembre, serà l'epicentre de les celebracions del tricentenari del 1714.

RedaccióActualitzat
Aquest 25 de juliol, fa just 300 anys que començava el setge de les tropes borbòniques a Barcelona. Coincidint amb l'efemèride, l'Ajuntament de la ciutat acaba de presentar el nou espai museístic Born Centre Cultural, un projecte un projecte multidisciplinar i singular de Barcelona. L'equipament, que s'inaugurarà el 9 de setembre, serà l'epicentre de les celebracions del tricentenari del 1714.

Obrirà les portes amb el jaciment arqueològic de l'antic Mercat del Born, l'exposició permanent de la Barcelona del 1700, titulada "De les pedres a les persones", i l'exposició dedicada al setge del 1714, que serà al centre durant tota la commemoració del tercer centenari dels fets.

Després, aquest nou equipament barceloní anirà acollint un nodrit programa d'activitats culturals i artístiques de disciplines com ara la llengua, la música, el cinema, els titelles o la dansa.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut