Mohedano, Elena i del Rio, en un acte d'Avancem al mes d'abril passat. (Foto: ACN)
Mohedano, Elena i del Rio, en un acte d'Avancem al mes d'abril passat. (Foto: ACN)
Barcelona

Avancem es planteja presentar una candidatura alternativa a Iceta o escindir-se del PSC

El corrent crític socialista ha convocat una roda de premsa dimecres per explicar la seva posició

RedaccióActualitzat

El corrent crític socialista Avancem medita si presentar una candidatura alternativa a Miquel Iceta per liderar el PSC o bé escindir-se del partit, segons informa l'agència Efe. Minuts després que Iceta ha anunciat que optarà a la primera secretaria del partit, Avancem ha convocat una roda de premsa per dimecres, en la qual Elena explicarà la seva posició davant el relleu de Pere Navarro.

Segons les fonts que cita Efe, en aquests moments encara hi ha "marge per a la reflexió", tot i que la disjuntiva se situa entre la ruptura o la presentació d'una candidatura a liderar el PSC. Elena ja va optar a la primera secretaria dels socialistes catalans en el congrés del desembre de 2011, però va obtenir només un 25% dels vots i va ser derrotat per Pere Navarro.

Elena, exalcalde de Vilanova i la Geltrú, és un dels tres diputats al Parlament -juntament amb Marina Geli i Núria Ventura- suspesos dels seus càrrecs orgànics per haver trencat la disciplina del grup parlamentari en una votació sobre la consulta sobiranista al mes de gener.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut