Austràlia remunta contra el Brasil i la Xina s'imposa per la mínima a Sud-àfrica

Les australianes han remuntat un 0-2 en contra després de marcar tres gols en 20 minuts de la represa i les xineses es jugaran l'accés als vuitens de final contra Espanya

Austràlia ha derrotat el Brasil per 3-2 en el partit més destacat d'aquest dijous al Mundial femení de futbol. Les australianes han remuntat un 0-2 en contra després de marcar tres gols en 20 minuts de la represa. Marta i Cristiane havien avançat les brasileres a la primera part, però en la segona, Caitlin Foord, Logarzo i Monica en pròpia porta han capgirat el resultat advers.

En l'altre partit de la jornada, la Xina ha derrotat Sud-àfrica amb un solitari gol de Ying Li i es disputarà la classificació per als vuitens de final en un duel a vida o mort contra Espanya.