Aragonès crida "a la calma" i exigeix a Sánchez "política de diàleg i negociació"
Pere Aragonès, durant l'entrevista amb l'ACN

Aragonès crida "a la calma" i exigeix a Sánchez "política de diàleg i negociació"

El vicepresident diu que el Govern comprèn les mobilitzacions i fa també una defensa dels Mossos d'Esquadra

ACN / RedaccióActualitzat

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha fet aquest dimecres una "crida a la calma, a la serenitat i a la responsabilitat de tots" després dels incidents de la nit de dimarts a dimecres.

En declaracions a l'ACN, ha dit que "aquest moviment cívic transversal ha de seguir actuant des d'aquesta legitimitat i fortalesa del pacifisme i amb mobilitzacions massives per aconseguir els objectius".

Aragonès exigeix al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, "l'obertura immediata d'una solució política de diàleg i negociació". També ha reivindicat la "necessitat" d'avançar cap a "l'amnistia i el reconeixement del referèndum per construir la independència".
 

Aragonès ha dit que el Govern està compromès a defensar els drets i llibertats de tothom, dels que es manifesten i dels qui no ho fan, i també ha dit que estan al costat dels agents dels Mossos d'Esquadra.

Després dels incidents de dimarts, ha afirmat que, "com a policia democràtica, s'avaluen sempre totes les actuacions" i ha garantit que, si n'hi ha que no s'han dut a terme correctament, s'activaran els mecanismes pertinents.
          

ARXIVAT A:
Procés catalàERC
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut