Madrid

Apax Partners es ven el seu 20,97% de Vueling

Apax Partners ha decidit vendre's el seu 20,97% de participació de la companyia de transport aeri Vueling Airlines, S. A., segons ha fet saber a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. La col·locació l'està realitzant Goldman Sachs International, que ha comunicat el fet a la CNMV i ha explicat que es tracta d'un procés de col·locació privada entre inversors qualificats. Aquesta col·locació, que afecta 3.135.284 accions de l'empresa de transport aeri, ha provocat la suspensió de les accions de la companyia. Al seu retorn als parquets, Vueling ha caigut un 6,12%.

Actualitzat

Segons ha informat Goldman Sachs, les accions venudes es destinen en exclusiva a inversors qualificats a Espanya i a l'estranger, s'està portant a terme mitjançant el procediment conegut com a "col·locació accelerada" o "accelerated bookbuilding" i tindrà la durada d'un dia hàbil.

Durant aquest dia, Goldman Sach International desenvoluparà activitats de difusió i promoció de la col·locació per conèixer l'interès dels potencials inversors, i després decidirà el preu de la venda de les accions i informarà el mercat mitjançant fet rellevant.

Les accions de Vueling van tancar ahir a un preu de 33,82 euros, després de pujar un 0,54%. No obstant, després de la notícia, els parquets han rebut amb cotitzacions a la baixa la companyia aèria.

Anar al contingut