Un fragment de l'actuació dels Mossos a Ciutat Vella, que el cos està investigant
Un fragment de l'actuació dels Mossos a Ciutat Vella, que el cos està investigant
Barcelona

Apartat un mosso per la detenció amb violència d'un jove que se saltava el toc de queda

Els fets van passar aquest dissabte a la nit al districte de Ciutat Vella de Barcelona

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han apartat un agent en relació amb la detenció amb violència d'un home que se saltava el toc de queda, aquest dissabte a la nit al districte barceloní de Ciutat Vella.

En les imatges, penjades a les xarxes socials, s'hi veu com el mosso pega al jove, el sacseja, li fa la traveta i el tira a terra. Abans d'aquesta reducció amb violència, l'agent hi intercanvia unes paraules però no es veu que l'home detingut mostri una actitud agressiva.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BCNLEGENDS (@bcnlegendss)

 

 

Els fets van passar la nit de divendres a dissabte, cap a dos quarts d'una de la matinada, a la plaça del Pes de la Palla de Barcelona. El jove formava part d'un grup de 12 persones que consumien begudes alcohòliques i incomplien la restricció de mobilitat nocturna, per la qual cosa els agents els van identificar.

L'agent, de la unitat ARRO de la regió policial de Barcelona, participava en un dispositiu per vetllar pel compliment de les restriccions de mobilitat i les mesures preventives per evitar els contagis de coronavirus.

Els Mossos d'Esquadra han anunciat aquest dilluns l'obertura d'una informació reservada per analitzar l'actuació policial i determinar la incoació d'un expedient disciplinari.

Segons han informat els mateixos Mossos d'Esquadra, l'actuació va acabar amb un detingut per un suposat atemptat contra els agents de l'autoritat i per lesions. Va passar a disposició judicial dissabte al matí i el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraToc de queda
Anar al contingut