Pau Debon i Joan Miquel Oliver, membres d'Antònia Font
Pau Debon i Joan Miquel Oliver, membres d'Antònia Font (Europa Press)

Antònia Font anuncia nou disc i dos concerts per a l'any que ve

La banda actuarà el 2022 a Barcelona i a Mallorca, a part del concert ja anunciat al Primavera Sound

Elisenda Rovira OlivéActualitzat

S'han confirmat les sospites que apuntaven a un retorn d'Antònia Font. La banda mallorquina ha explicat aquest dilluns que traurà nou disc l'any que ve i que farà dos nous concerts, que se sumen al que van anunciar fa un mes per al Primavera Sound 2022

Els concerts seran el 18 de juny de 2022 al Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas d'Inca i el 15 d'octubre del 2022 al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades es posaran a la venda l'1 de juliol. 

La banda ho ha explicat en un vídeo que ha publicat a les xarxes socials, on es veuen els seus integrants destrossant un piano.

 

Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon no toquen junts des de la seva separació el 2013, després de setze anys i nou discos. La banda només es va retrobar el 2018 de manera excepcional per un concert a favor de la llibertat d'expressió a Palma. 

Tot i el seu silenci, en els últims anys les seves cançons les ha continuat escoltant el seu públic de sempre i també nous admiradors que no els han vist mai en directe, tal com explicava un comunicat al web del Primavera Sound:

Antònia Font és memòria col·lectiva de tota una generació, són un punt de referència per a molts artistes actuals, i per als més joves potser fins i tot són mitologia. Però ells són de carn i ossos. Tornen com només poden tornar Antònia Font: oferint aquell pop intransferible tan propi que transcendeix valoracions d'estil, moda o tendència.

 

ARXIVAT A:
MúsicaPrimavera Sound
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut