La lona de grans dimensions del Primavera Sound amb el lema "alegria!" al carrer Mallorca amb Rambla Catalunya de Barcelona
La lona de grans dimensions del Primavera Sound amb el lema "alegria!" al carrer Mallorca amb Rambla Catalunya de Barcelona (ACN/Pere Francesch)

Un QR i la paraula "alegria!", el misteri del Primavera Sound per anunciar un retorn

El festival ha ideat una campanya misteriosa per anunciar el seu cartell després de dos anys d'absència i tot apunta a Antònia Font

RedaccióActualitzat

Com si es tractés d'un joc de pistes, el Primavera Sound ha començat a anunciar el seu cartell amb una misteriosa lona. Dues claus per entendre el missatge: la paraula "alegria" i la situació de la lona, en una cantonada del carrer Mallorca. Tot plegat fa pensar que els Antònia Font, un dels grups més rellevants del pop-rock en català que es van separar fa set anys, tornaran a tocar junts l'any que ve al Primavera.

Els fans del grup segur que han fet l'associació ben de pressa. Per als que no hi hagin caigut encara, dues pistes: els Antònia Font van néixer fa 24 anys a Mallorca i en fa 20 que van publicar el disc "Alegria!", amb la cançó del mateix nom que s'ha convertit en un himne.

 

Al codi QR hi ha una tercera pista. Remet al web ésevident.com, paraules que són també part de la lletra del mateix disc.

"Es municipals, és evident, fan aparcar bé sa gent. I alegria, ses velles se xapen de riure, es dies s'acaben i es fars il·luminen ses góndoles entre ses cases."

A la web només hi ha un compte enrere. La confirmació, dimecres.

Antònia Font es va dissoldre el 2013, però ja va fer una actuació excepcional de retorn als escenaris el 2018, amb motiu del Concert per la Llibertat d'Expressió a Palma.

Dos caps de setmana?

El festival Primavera Sound s'ha empescat aquesta estratègia de màrqueting per donar a conèixer quin serà el seu cartell de l'any que ve, després de dues edicions sense fer-se per culpa de la pandèmia.

El cartell ha generat tot tipus d'especulacions, ja que s'hi pot llegir "Primavera Sound 202X2", una fórmula que podria confirmar la notícia avançada per l'agència Reuters que el festival es faria en dos caps de setmana.

ARXIVAT A:
Primavera SoundMúsica
Anar al contingut