El candidat popular a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz
El candidat popular a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz
Barcelona

Alberto Fernández Díaz promet enderrocar Can Vies si és alcalde

A la presentació com a alcaldable pel PPC per Barcelona, Fernández Díaz promet un pla de xoc a favor del treball, reforçar les polítiques socials, l'enderroc de Can Vies i evitar la construcció d'una mesquita

RedaccióActualitzat

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha promès enderrocar Can Vies si es converteix en el pròxim alcalde.

El candidat del PPC a l'alcaldia de Barcelona encapçala la llista per quarta vegada. Fernández Díaz ha dit que no farà grans promeses en la campanya i que prefereix treballar en el que ja ha estat defensant aquests últims quatre anys des de l'oposició.

Ho ha concretat en cinc propostes: un pla de xoc a favor de la feina, un pla per reforçar les polítiques socials, l'enderroc de Can Vies, impedir la construcció d'una mesquita a la ciutat i el treball per situar "Barcelona al servei de la ciutat, i no de la independència".

Alberto Fernández Díaz ha lamentat la resposta del govern de Xavier Trias als greus aldarulls que hi va haver durant el desallotjament de Can Vies.

Al mateix temps, el candidat popular a l'alcaldia també s'ha compromès a prohibir l'obertura d'una mesquita, i ha assegurat que serà contundent amb la immigració. Ha dit que no permetrà incompliments de normes de convivència o discriminacions de la dona per raons de cultura, religió o el país d'origen.

Anar al contingut