Barcelona

Acomiadats tres dels empleats del servei de grua investigats per detectius

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'empresa B:SM, ha acomiadat tres dels sets treballadors als quals va fer un seguiment amb detectius privats. L'empresa, encarregada de la gestió d'aparcaments, les zones blava i verda i el servei de grues, els acusa de no fer bé la seva feina. El comitè d'empresa acusa el consistori d'haver tingut com a únic objectiu recaptar diners i d'haver acomiadat els treballadors per pressionar la resta de la plantilla. Els treballadors ja han anunciat mobilitzacions importants per reclamar que es readmetin els acomiadats.

Actualitzat
L'empresa que gestiona les grues de Barcelona ha acomiadat tres dels set treballadors que van ser investigats per detectius privats. La companyia tenia sospites que no multaven prou ni traslladaven al dipòsit els vehicles infractors.

El portaveu del comitè d'empresa, Josep Prats, ha assegurat, en declaracions a Catalunya Ràdio, que tota aquesta situació "és una manera de coaccionar tot el col·lectiu de grues, uns 290 treballadors, perquè agafem més cotxes. Entenem que és una mesura recaptatòria en tota regla".

Els treballadors ja han anunciat mobilitzacions importants per reclamar que readmetin els acomiadats.
Anar al contingut