Arribada dels representants dels treballadors d'Eulen al Tribunal Laboral
Arribada dels representants dels treballadors d'Eulen al Tribunal Laboral
Barcelona

Acaba sense acord la mediació entre empresa i treballadors de seguretat del Prat

La reunió, que ha durat dues hores, s'ha fet al Tribunal Laboral de Catalunya

RedaccióActualitzat

L'acte de conciliació entre representants dels treballadors d'Eulen i la direcció de l'empresa ha acabat sense acord. La reunió, que ha durat dues hores, s'ha fet al Tribunal Laboral de Catalunya arran de la denúncia interposada per l'empresa sobre la convocatòria de vaga d'aquesta setmana, que consideren il·legal.

L'empresa Eulen creu que hi ha hagut irregularitats en la votació de l'última assemblea de treballadors, cosa que el comitè nega. Eulen demana danys i perjudicis al comitè de vaga argumentant que han actuat de mala fe durant aquest conflicte laboral.

Els treballadors contraataquen i es queixen que l'empresa hagi enviat aquest cap de setmana més personal -amb més sou- a l'aeroport del Prat per tapar la mala gestió. En concret, s'han incorporat 25 tècnics de seguretat més.

Continuen les cues, tot i que menors

Sigui com sigui, les cues tant aquest cap de setmana com avui no s'han solucionat, però sí que són menors. Segons Aena, a primera hora han arribat com a molt als 26 minuts.

Les primeres cues als controls de seguretat van començar fa una setmana i, des d'aleshores, s'han anat repetint, amb més o menys intensitat. Aquest cap de setmana el temps d'espera s'ha reduït gràcies també al reforç de personal que ha fet l'empresa.

Tant la Generalitat com els treballadors d'Eulen demanen que Aena s'impliqui per trobar una solució al conflicte.

Anar al contingut