Barcelona

Uns 50 joves tallen la Ronda Litoral en solidaritat amb un okupa condemnat per haver agredit un mosso

Un grup d'uns 50 joves d'estètica okupa ha tallat aquest matí durant vint minuts la Ronda Litoral de Barcelona en solidaritat amb un condemnat a tres anys per haver agredit un mosso que portava un kubotan en una manifestació el maig del 2007, segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana.

Actualitzat
Els fets s'han iniciat a les 8.10 hores a l'altura del port i han provocat retencions de fins a cinc quilòmetres en cada sentit de la Ronda, situació que ha agreujat les retencions que ja són habituals en aquest punt de la via en hora punta. La protesta ha durat uns 20 minuts i cap a les 8.30 s'ha reobert el trànsit.

El jutjat penal número 12 de Barcelona ha emès una ordre de cerca i captura contra el jove Alfons H. C. després que no ingressés a la presó voluntàriament i la policia no el pogués localitzar.

En un comunicat, els manifestants han indicat que la petició fiscal en el procés va estar marcada "per una voluntat exemplaritzant i inquisidora de castigar", i han demanat que s'aturi l'empresonament del jove, ja que s'ha cursat una petició d'indultament.
Anar al contingut