Barcelona

El secretari d'Universitats Antoni Castellà, "còmode" amb el lema "Catalunya, nou Estat d'Europa"

El dirigent d'Unió diu que personalment aprova el lema "Catalunya, nou Estat d'Europa", tot i puntualitzar que ell l'hauria fet més flexible. Mentre, Josep Rull pregunta a Pere Navarro què en pensa que el lehendakari es vanti de no retallar perquè tenen el concert econòmic.

Redacció /Catalunya RàdioActualitzat
El dirigent d'Unió Antoni Castellà ha assegurat que personalment se sent còmode amb el lema de la manifestació convocada per l'11-S "Catalunya, nou Estat d'Europa". Amb tot, ha puntualitzat que ell l'hauria fet més flexible. Castellà ha exposat el seu posicionament en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio".

Castellà ha reiterat que anirà a la manifestació de l'11-S a títol personal, tot i admetre que no es pot deslligar del seu càrrec com a secretari general d'Universitats. El dirigent d'Unió creu també que partits i institucions han de deixar el protagonisme a la societat civil durant la manifestació.

El concert econòmic d'aquí i d'allà


D'altra banda, el secretari d'organització de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, ha retret al lehendakari, Patxi López, que critiqui Catalunya per les retallades. En una entrevista també a "El matí de Catalunya Ràdio", Rull ha recordat que si a Euskadi no els cal fer-ne és perquè disposen del concert econòmic.

Per això, Rull s'ha adreçat al primer secretari del PSC, Pere Navarro: "Què en pensa el primer secretari del PSC, Pere Navarro, quan sent el seu col·lega a Euskadi que es vanta de no retallar perquè tenen el concert econòmic quan el PSC aquí critica d'una manera molt contundent justament aquest concert econòmic", ha dit.


ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut