Els jugadors del RC Polo amb el trofeu de campions de la Copa del Rei. (Foto: @RCPoloDHA)
Hoquei herba

El RC Polo guanya la Copa del Rei d'hoquei herba en vèncer en l'últim minut l'Atlètic Terrassa (3-2)

El RC Polo ha revalidat el títol de campió de la Copa del Rei d'hoquei herba al guanyar per 3-2 l'Atlètic Terrassa. Un gol a l'últim minut de David Alegre ha donat la victòria als barcelonins.

Es repetia la final, i s'ha repetit el vencedor. L'Atlètic Terrassa no ha pogut amb el RC Polo de Barcelona que ha revalidat el títol de campió de la Copa del Rei d'hoquei herba (3-2).

Al minut 20 de la primera part el Polo tenia la final a les seves mans. Els barcelonins han posat un 2-0 al marcador amb el qual s'ha arribat al descans. A la segona part l'Atlètic ha sortit decidit a empatar el partit i, ho ha fet en poc més de 5 minuts: primer al minut 7 i després al 13. Tot semblava apuntar que la final es decidiria per "shoot outs", com ha passat en el partit per la tercera i quarta posició en el qual el Taburiente ha superat l'Egara. Però a l'últim minut, un gol de David Alegre ha donat la victòria al Polo.

Final de la Copa de la Reina

El Club de Campo madrileny s'ha emportat el títol femení de la Copa de la Reina, el dotzè del seu palmarès, a l'imposar-se en els shoot outs per 3-1 a la Reial Societat després que el partit hagués acabat amb empat a zero.