Una dona s'agenolla davant del lloc on els ciutadans estan deixant flors en record de les víctimes de Manchester (Reuters
Una dona s'agenolla davant del lloc on els ciutadans estan deixant flors en record de les víctimes de Manchester (Reuters)
Manchester

12 menors de 16 anys, ferits greus en l'atemptat del Manchester Arena

Aquests menors els han ingressat a l'hospital infantil Royal Manchester, i pot haver-n'hi d'altres amb ferides més lleus que hagin anat a altres hospitals

RedaccióActualitzat

A poc a poc es van coneixent més detalls de les conseqüències de l'atemptat que aquest dilluns a la nit ha colpejat el públic assistent al concert d'Ariana Grande al Manchester Arena.

Les autoritats sanitàries han alertat que entre els 59 ferits n'hi ha de molt greus, cosa que podria fer augmentar la xifra de morts, que ara és de 22 persones, entre les víctimes hi ha una nena de 8 anys i una adolescent de 18.

David Ratcliffe, director mèdic del servei d'ambulàncies North West, ha assegurat que entre els ingressats hi ha una dotzena de nens:

"12 nens per sota de 16 anys els hem portat a l'hospital infantil Royal Manchester. Als altres hospitals hem portat sobretot adults, i també hi ha hagut ferits que podien caminar que han anat a centres diferents, i entre els quals també hi podria haver nens."

Per la seva banda, Jon Rouse, responsable del sistema sanitari de l'àrea de Manchester, ha explicat que alguns dels malalts estan en estat crític:

"Hi ha unes quantes persones que tenen ferides molt i molt serioses, i que estan requerint cures intensives. Altres hauran d'estar força temps a l'hospital per recuperar-se de les ferides."

Rouse, però, no ha precisat la gravetat de l'estat d'aquests 12 nens que són a l'hospital infantil.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut