Concurs "Fes-te l'estiu" de TV3

Un vídeo inspirat en els primers banyistes del segle XX, guanyador del concurs "Fes-te l'estiu" de TV3

La campanya d'estiu de TV3, al ritme de la cançó "Fes-te l'estiu" del grup La Soul Machine, ha comptat, com ja és habitual, amb la participació dels espectadors, que han enviat vídeos per mostrar com han viscut el seu estiu. El vídeo guanyador mostra tres conceptes relacionats amb objectes de bany de començaments del segle XX i els seus protagonistes vestits com si fossin banyistes d'aquella època

Des del juliol, la música del grup La Soul Machine ha acompanyat la programació d'estiu de TV3 amb el tema "Fes-te l'estiu". Paral·lelament, els espectadors han participat en aquesta campanya d'estiu enviant-hi els seus vídeos. Aquest any es demanava que els vídeos fossin com els molinets de TV3, on es veuen tres escenes diferents i un desenllaç que resol la història.

El vídeo guanyador, de Laia Fort, simula una parella de principis del segle XX prenent un bany a la platja. D'aquest muntatge, el jurat "es va sentir captivat per l'esforç, la idea, el fet que destil·li estiu i l'originalitat d'imaginar un estiu diferent, ja que explica una història d'una parella del passat que, també amb alegria i bon humor, ens connecten amb els estius d'avui dia". El premi és un televisor Full HD intel·ligent de 49 polzades.

Durant l'estiu, TV3 ha rebut prop de 800 vídeos, molts amb originalitat, una bona idea al darrere, un esperit estiuenc i amb un gran esforç. Alguns d'aquests molinets s'han pogut veure per pantalla com a peces de continuïtat de la cadena.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut