Aquest és el recorregut de la rua pels carrers de Barcelona
Diumenge, a les 17.30

TV3 segueix en directe les celebracions pel triplet del Barça

Des de l'arribada dels jugadors a l'aeroport fins a la festa al Camp Nou

TV3 modifica la programació d'aquest diumenge per seguir en directe les celebracions del FC Barcelona que ahir va guanyar la final de la Champions League a la Juventus i que corona així la temporada amb el mític triplet Copa, Lliga i Champions

La programació especial, que porta per títol "Tricampions" arrenca a les 17.30 des de l'aeorport del Prat, on Enric López Vilalta, a peu de pista, farà el seguiment de l'arribada dels jugadors a Barcelona. Es recomana als aficionats que no vagin fins a l'aeroport, ja que serà impossible veure els membres de la plantilla del Barça des del espai accessibles al públic general. 

A les 19.00, podrem veure la rua que l'autocar del Barça farà des de l'Estació del Nord de Barcelona fins al Camp Nou. L'encarregat de la retransmissió serà Jordi Ramos. 

A les 22.00, començarà la cerimònia de celebració, que girarà al voltant d'un espectacular 'maping' projectat sobre cinc grans estructures, que simbolitzaran les cinc Copes d'Europa aconseguides. Es farà un repàs dels moments més importants de la temporada, així com de les tres competicions conquerides, i també de la trajectòria als cinc èxits a la màxima competició europea (Londres 92, París 06, Roma 09, Londres 11 i Berlín 15), fins a arribar al segon triplet de la història del Club. Els jugadors estaran al camp i faran la volta d'honor a l'Estadi. La cerimònia finalitzarà amb un piromusical de vuit minuts de durada aproximada. Lluís Canut, Berant Soler, Jordi Grau i Josep maria Puig faran la cobertura informativa. 

El TN Vespre s'emetrà cap ales 21.15 i després continuarà l'especial "Tricampions". Tancarà la nit de celebració blaugrana el reportatge "6ràcies, Xavi". 

A causa d'aquesta programació especial, la cursa de la F1 des de Canadà es podrà veure en directe per Esport3. 

 

 

Anar al contingut