Crema de galeres amb fonoll i taronja
Crema de galeres amb fonoll i taronja
De dilluns a divendres, 15.40, a TV3

Les receptes de l'escola d'hoteleria Joviat, al "Cuines"

Els professors del centre ens ensenyen a preparar receptes senzilles com un aperitiu de carxofa o una xocolata especiada

Aquesta setmana el "Cuines" es desplaça fins a Manresa, a l'escola d'Hoteleria Joviat. Un centre que va obrir les portes fa 28 anys i des d'aleshores ha format cuiners molt reconeguts, com l'ex-Bulli Oriol Castro o el xef de l'Àbac, Jordi Cruz. Actualment, Joviat ofereix diferents cicles formatius de grau mitjà de cuina i gastronomia, de restauració, pastisseria i forneria. 

Dilluns, comencem la setmana amb la proposta del cap d'àrea d'hoteleria i tutor de primer curs de cuina, el Daniel Pons. Ens farà un bacallà amb salsa d'ou, acompanyat d'envinagrats.

Dimarts, el professor de cuina Oriol Margalef ens prepararà un aperitiu de carxofa farcida de botifarra negra, que acompanyarà amb escarola.

Per dimecres, la proposta  és del professor de cuina i tutor de segon curs Ivan Margalef, que ens farà una crema de galeres amb fonoll i taronja.

Dijous és moment de posar un toc dolç a la setmana, amb un àspic digestiu que ens prepararà la Montserrat Abelaira, professora de cuina i dietètica de l'escola.

I tancarem la setmana amb la xocolata especiada que ens proposa el coordinador d'hoteleria i cap de pastisseria, Jordi Pujol

Anar al contingut