Ruló de pebrots amb formatge

imatge

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
  • 1 pebrot groc
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd carnós
  • 200 g de formatge d'untar
  • 6 tomàquets secs
  • 1 grapat de dàtils
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 manat de créixens
  • 3 taronges
  • 50 g de sucre
  • Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Per escalivar els pebrots, els cremem amb el bufador. En traiem la pell sota el raig d'aigua.
  2. Obrim els pebrots, els buidem de llavors i els tallem a rectangles.
  3. Torrem el pinyons amb una mica d'oli, a una paella, vigilant que no es cremin.
  4. Tallem els tomàquets secs i els dàtils. Hi afegim els pinyons i el formatge d'untar. Ho barregem.
  5. En una paella reduïm el suc de les taronges amb el sucre, fins aconseguir textura de caramel.
  6. Farcim els rectangles de pebrot amb la barreja de formatge, dàtils, tomàquets secs i pinyons i enrotllem sobre si mateixos, fent-ne un ruló.
  7. Servim els rulós amanits amb la reducció de taronja.