Rotllet vietnamita

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La salsa de soja conté una gran quantitat de sal, per tant cal substituir-la per aquest condiment.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 fulls de paper d'arròs rodó

    4 cues de llagostí cuites

    2 anxoves

    40 g pastanaga

    40 g carbassó

    40 ml aigua 

    30 ml salsa de soja

    1 gra d'all

    1 dit de gingebre 

    1/2 xili vermell

    3 ml crema balsàmica

    Coriandre fresc

     

PREPARACIÓ

  1. Afegim a un bol 40 ml d'aigua, 30 ml salsa de soja, un raig crema balsàmica. Ho integrem tot amb una vareta manual. 
  2. Partim 1/2 xili vermell fresc, li traiem les llavors i el tallem a rodanxes. Les afegim a la salsa. Piquem en bocins ben petits 2 anxoves en oli d'oliva i les incorporem al bol.
  3. Pelem 1 gra d'all i el ratllem directament al bol. Pelem 1 cm de gingebre i  també el ratllem directament al bol. Ho integrem tot amb la vareta manual i reservem.
  4. Tallem a juliana de 10 cm (en bastonets) 40 g de pastanaga i 40 mg de carbassó. Ho reservem en un plat.
  5. Pelem les cues de llagostí cuit i les tallem per la meitat. Les reservem al plat amb les verdures.
  6. Posem en un plat fondo un bon raig d'aigua tèbia. Hi submergim un paper d'arròs durant uns segons perquè s'hidrati bé. Traiem el paper del plat i el passem a la fusta de treball. A la part central del paper d'arròs hi col·loquem pastanaga, carbassó, 4 meitats de llagostí, una mica de salsa i fulles de coriandre. Comencem a enrotllar, dobleguem els laterals cap a dins, acabem d'enrotllar i reservem. Fem un altre rotllet amb la segona fulla de paper d'arròs i la resta dels ingredients.
  7. Emplatem els dos rotllets i, si voleu, podeu posar una mica de salsa en un bol per si us ve de gust d'afegir-ne una mica.
Anar al contingut