Ami'ó (Polenta beninesa) - Porto-Novo, Benín

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Gladys Migan i Pamela d'Oliveira, Sabadell
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense gluten

INGREDIENTS

  • el suc de marinar pollastre (recepta del kokló mimé)
  • farina de blat de moro
  • aigua

PREPARACIÓ

Desfeu 5 o 6 cullerades de farina de blat de moro en un bol amb un raig d'aigua.
Poseu la cassola de l'adob del pollastre al foc i, quan gairebé arrenqui el bull, afegiu-hi la farina de blat de moro desfeta. Remeneu-ho amb energia perquè no s'hi facin grumolls.
Al cap d'uns quants minuts, quan la salsa s'hagi cuit i sigui cremosa, afegiu-hi unes quantes cullerades més de farina de blat de moro i no pareu de remenar-ho fins que n'obtingueu una consistència compacta, a l'estil de la polenta italiana.
 

 
Anar al contingut