Pollastre al cava amb bolets de temporada
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Recepta de Carles Alonso, Espolla ( Alt Empordà)
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Barreja de bolets de temporada
- Pollastre tallat a octaus
- 1 ceba grossa
- 1 got de cava
- Sal
- Pebre
- Oli
PREPARACIÓ
1.Netegeu els bolets amb molta cura.
2.Salpebreu generosament el pollastre prèviament tallat a octaus i fregiu-la en una paella amb força oli. Quan siguin ben rossos afegiu-hi unes branques de farigola.
3.Ratlleu una ceba i reserveu-la.
4.Tragueu el pollastre i les branques de farigola de la paella. Tireu-hi els bolets tallats a trossos i deixeu-los que es vagin coent a poc a poc. Enretireu-los i fregiu la ceba. Quan sigui ben rossa tireu-hi el pollastre i un got de cava, deixeu-ho reduir.
5.Seguidament afegiu-hi els bolets i feu-ho coure tot junt i a foc baix durant mitja hora
2.Salpebreu generosament el pollastre prèviament tallat a octaus i fregiu-la en una paella amb força oli. Quan siguin ben rossos afegiu-hi unes branques de farigola.
3.Ratlleu una ceba i reserveu-la.
4.Tragueu el pollastre i les branques de farigola de la paella. Tireu-hi els bolets tallats a trossos i deixeu-los que es vagin coent a poc a poc. Enretireu-los i fregiu la ceba. Quan sigui ben rossa tireu-hi el pollastre i un got de cava, deixeu-ho reduir.
5.Seguidament afegiu-hi els bolets i feu-ho coure tot junt i a foc baix durant mitja hora