Hamburguesa de botifarra del perol

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    +Obre

    El pa és un aliment molt complet i n'hauríem de menjar cada dia.

INGREDIENTS

  • 600 g de carn picada de vedella
  • 200 g de botifarra del perol
  • 100 g de pa sec
  • 4 llonguets
  • 3 ous
  • 30 g de nata per muntar
  • sal
  • pebre
  • 1 cogombre
  • sucre
  • vinagre chardonnay
  • sofregit
  • julivert fresc

PREPARACIÓ

1. Tallem la botifarra del perol i la tallem a dauets molt petits. Ho barregem amb la carn picada, la sal, el pebre, la nata, el pa i l'ou batut.



2. Quan ho tinguem, en fem 4 pilotetes, les aixafem i hi donem forma d'hamburguesa, d'uns 2 cm de gruix.



3. Netegem el cogombre, el pelem. El tallem a tires fines i llargues. En un pot al foc hi posem vinagre i sucre i hi tirem el cogombre a dins. Hi donem una cocció curta, d'uns 3 minuts. I el deixem refredar.



4. Escalfem molt la paella, hi tirem un raig d'oli verge extra. Amb l'ajuda d'un paper de cuina, repartim oli per tota la paella.



5. Hi posem les hamburgueses. I hi farem quatre voltes.



6. Escalfem el sofregit.



7. Tallem els llonguets. Pintem l'interior del llonguet amb el sofregit. Hi posem l'hamburguesa a sobre. Posem una cullerada de sofregit sobre l'hamburguesa. Hi afegim el cogombre envinagrat. I tanquem el llonguet.