Carxofa farcida de rovellons amb ou de guatlla

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Silvia Moldovanov, de la Traska Truska (Molins de Rei)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • (per a 4 persones)
  • 4 carxofes
  • rovellons
  • 1 ceba
  • porro
  • all
  • 4 ous de guatlla
  • pebre
  • sal

PREPARACIÓ

1. Netegem les carxofes fins al cor. Amb l'ajuda d'un estri per fer boles, les buidem una mica. Les fregim amb oli ben calent i les reservem. Si les poseu sobre paper, deixaran anar l'excés d'oli. Veureu que hauran quedat obertes en forma de rosa.
2. En una paella hi posem la ceba, el porro picat, sal i una mica d'all. Quan estigui daurat, hi posem els rovellons tallats a trossets ben petits.
3. Salpebrem les carxofes i les farcim amb el sofregit. Ho acabem amb un ou de guatlla a cadascuna.
4. Ho posem al forn uns 3 minuts a 180º.