Amanida sueca

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La remolatxa és un vegetal que conté uns pigments anomenats antocianines, amb un potent efecte antioxidant que ens ajuda a combatre els radicals lliures.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 350 g remolatxa cuita 

    300 g patata  

    70 g tàperes 

    4 filets d'arengada fumada en oli 

    1 poma Granny Smith 

    1 escarola 

    6 maduixes 

    Crema balsàmica 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Bullim 300 g de patates petites i després les refredem en aigua i gel durant 5 minuts perquè no ens quedin toves. Les eixuguem i les tallem. Ho posem en un bol. 
  2. Tallem 1 poma Granny Smith i ho afegim al bol. 
  3. Tallem 350 g de remolatxes cuites de la mateixa mida que les patates. Ho afegim al bol. 
  4. Traiem l'excés d'oli de 4 filets d'arengada fumada en oli i els tallem en trossets d'1 cm. Ho afegim al bol. 
  5. Piquem amb un ganivet 70 g de tàperes i també ho afegim al bol. 
  6. Preparem l'amaniment: afegim al bol de l'amanida 1 raig de crema balsàmica, l'oli de conserva de les arengades, pebre negre i sal.  
  7. Tallem 6 maduixes. 
  8. Ho emplatem posant fulles tendres d'escarola, hi afegim l'amanida, trossets de maduixa i un altre raig de crema balsàmica.  
Anar al contingut