Una pista en el cas Kevin, a "Nit i dia". I després, "En sèrie".

Dilluns, a les 22.35, s'estrena el cinquè capítol de la segona temporada de "Nit i dia", la sèrie de TV3 produïda per Mediapro. Dues trames paral·leles protagonitzades per forenses, jutges, policies i també per advocats, artistes, polítics i sicaris. Històries de personatges que intenten fugir del seu passat; però aquest, d'una manera o d'una altra, sempre torna. Així és la nova temporada: una partida d'escacs entre el passat i el present. Blanques i negres. Llum i foscor. Nit i dia.

Escacs

La Sara (Clara Segura) ha de fer un informe forense sobre una adolescent que pot haver estat víctima d'una estranya agressió sexual, mentre que el Víctor (Andrés Herrera) contacta amb un company de classe del Kevin que el posa sobre la pista d'un antic professor de química.

I després, a les 23.40, "En sèrie", la docusèrie presentada per Miranda Gas i dirigida per Román Parrado, que desgrana la feina immensa que comporta una sèrie de televisió de primer nivell com "Nit i dia".

Equip de direcció

Els diferents membres de l'equip de direcció són fonamentals per garantir l'èxit d'un rodatge. Són el suport fonamental per descarregar de feina el director perquè, com diu Manuel Huerga, pugui fer una acció tan necessària com la de pensar.

tv3.cat/nitidia

twitter.com/nitidiaTV3

facebook.com/nitidiaTV3