Un missatge alcohòlic i l'anunci d'una boda, a "Cites"

Dilluns, a les 21.55, just després del "Telenotícies vespre", arriba un nou capítol de la segona temporada de "Cites", la sèrie de TV3 basada en el format original d'Entertainment One Television International Ltd. i produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax).

La Sara (Alba Ribas) i el Marcel (Marcel Borràs) no s'han tornat a veure des de l'última vegada; però, quan la Sara comença a sospitar que el Marcel està sortint amb una altra noia, l'alcohol farà que li enviï un missatge del qual segur que es penedirà l'endemà. La Paula (Laia Costa) ha refet la seva vida i ara surt amb la Victòria (Anna Moliner), una noia que sembla que és la seva ànima bessona. Avui han quedat amb les seves respectives famílies per donar-los una notícia molt important: es casen.

I després, recupera el setè capítol de la primera temporada

L'Aurora (Txell Aixendri) té una cita amb el Víctor (Marc Cartes), a qui considera el seu tipus d'home ideal, però, quan es trobin, s'adonarà que potser aquell home tan atractiu i ella no encaixen tant com s'havia imaginat. Mentrestant, aquesta nit, l'Edu (Ricard Sales) ha quedat amb la Judith (Aida Oset), però la Judith no sap que ha quedat amb l'Edu. Les diferències evidents entre ells els portaran a tenir una cita molt peculiar.

tv3.cat/cites
facebook.com/citestv3
twitter.com/CitesTV3

#CitesTV3

Anar al contingut