Una imatge del partit de Lliga de Campins d'ahir.
Una imatge del partit de Lliga de Campins d'ahir.

TV3, líder del dimarts amb la transmissió del partit de Champions i una bona audiència de "Com si fos ahir"

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, dimarts, amb una quota del 13,1%. En el primer lloc del rànquing se situa el "TN migdia". En el segon lloc hi ha el partit de la Lliga de Campions entre el Manchester United i el Sevilla; aquest matx va liderar la franja, superant la transmissió que en feia Antena 3. El capítol de "Com si fos ahir", la sèrie que TV3 emet a la sobretaula, continua liderant la franja i consolida els bons resultat d'audiència que manté des que va començar; el van veure 310.000 espectadors i va obtenir una quota del 19,5%.

Ahir, dimarts, TV3 va tornar a ser líder del dia amb una quota del 13,1%. L'espai més vist del dia va ser el "TN migdia", amb Carles Prats i Raquel Sans, que va obtenir una quota del 26,9% i 481.000 espectadors.

En el segon lloc del rànquing hi ha el partit de la Lliga de Campions entre el Manchester United i el Sevilla que, amb una quota del 14,5% i 430.000 espectadors, supera la transmissió que en va fer la cadena generalista d'àmbit espanyol Antena 3 (que va obtenir una quota del 13,9%). Tot i que aquesta circumstància no és gaire habitual en els partits que no juga el Barça –la temporada anterior no es va donar cap vegada–, aquest "sorpasso" ja va passar fa quinze dies, amb el partit entre el Reial Madrid i el PSG.

La telenovel·la dels migdies, "Com si fos ahir", que lidera de manera habitual la seva franja, va obtenir ahir un molt bon resultat. Amb una quota del 19,5%, la van veure 310.000 espectadors.

El "TN comarques" i l'edició del "TN vespre" d'ahir, que –per ajustar-se a l'horari del partit i de manera excepcional– es va emetre a les 20.00, se situen entre els deu programes més vistos, amb 295.000 espectadors (19,3% de quota) i 289.000 espectadors (14,4% de quota) respectivament.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

Anar al contingut