Tomàs Molina, Premi Aster Comunicació Professional de l'escola de negocis ESIC

El meteoròleg de TV3 Tomàs Molina ha estat guardonat amb el Premi Aster Comunicació Professional en la categoria de Comunicació. El presentador i director d'"Espai Terra" rebrà el premi el 17 de novembre en l'acte de graduació dels alumnes de grau i postgrau de l'escola de negocis ESIC, al Teatre Nacional de Catalunya.

El jurat ha atorgat el premi a Tomàs Molina valorant que "després de 28 anys en antena, ha revolucionat la presentació del temps de manera clara i amena, per la seva capacitat de comunicació i per apropar la ciència a les noves generacions. Per ser un comunicador eficaç, que arriba al públic amb empatia, rigor i bon humor".

 

L'escola de negocis ESIC convoca anualment els Premis Aster com a reconeixement als mèrits de persones i empreses per la seva activitat professional, uns premis que tenen un gran prestigi en l'entorn empresarial. Els jurats estan constituïts per personalitats molt significatives del teixit empresarial i del món acadèmic. 

El dimarts 17 de novembre a les 19.00, es farà el lliurament dels Premis Aster coincidint amb l'acte de graduació dels alumnes de grau i postgrau de l'escola de negocis ESIC, que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya. 

Els Premis Aster compleixen enguany 33 anys des de la seva creació i es concedeixen a Catalunya en la seva vuitena edició. La cerimònia estarà presidida pel rector de la Universitat Rovira i Virgili, el Dr. Josep Anton Ferré, i està prevista l'assistència de més de mil convidats entre alumnes, familiars, claustre de professors i representants del sector econòmic i empresarial.

Aquest any, dins de la categoria de Trajectòria Empresarial, també s'ha concedit el Premi Aster Trajectòria Empresarial Grans Empreses a Gas Natural Fenosa. Dins de la categoria de Comunicació Empreses s'atorgarà el premi a l'Ajuntament de Girona, per la Campanya "Temps de Flors".

 tv3.cat

Anar al contingut