Ruth Jiménez i Vador Lladó
Ruth Jiménez i Vador Lladó

"Tarda oberta" posa a debat la precampanya del 21D amb diputades dels diferents partits

El magazín de les tardes de TV3 "Tarda oberta", presentat per Ruth Jiménez i Vador Lladó, demà a les 16.30 posarà a debat la precampanya electoral amb diputades de les diferents formacions polítiques. A més d'analitzar l'actualitat, s'endinsarà en el món del cafè i entrevistarà Gerard Quintana i Josep Thió, del grup Sopa de Cabra.

El programa començarà amb una taula rodona sobre la precampanya de les eleccions del pròxim 21 de desembre. Estarà formada per les diputades Alba Vergés (ERC), Esperança Garcia (PPC), Lorena Roldán (C's), Maria Senserrich (JxCat), Assumpta Escarp (PSC), Elisenda Alamany (CeC) i Mireia Boya (CUP).

A la tertúlia d'actualitat, Empar Moliner, Bernat Dedéu, Francesc Orteu i López-Fonta s'encarregaran de posar el públic al dia debatent sobre diversos temes actuals importants.

També es parlarà del "boom" que està vivint el cafè d'especialitat, i com es valora cada vegada més saber l'origen i la preparació del cafè que es beu. Per aprofundir més en aquest tema, Ruth Jiménez i Vador Lladó convidaran Salvador Sans, propietari de Cafés El Magnífico, que portarà al programa grans de cafè abans i després de torrar; Claudia Sans, importadora de l'anterior negoci, mostrarà grans de cafè d'origen etíop, i el barista Xavi Iglesias portarà noves cafeteres.

A més, s'entrevistarà el cantant Gerard Quintana i el guitarrista Josep Thió, dos dels membres del grup musical Sopa de Cabra, que han creat un nou festival: La Nit dels Sopa. El festival, que es farà el 9 de desembre al Pavelló de Fontajau de Girona, té com a convidats especials el grup musical M Clan i el cantant Adrià Puntí.

A la recta final del programa hi haurà la tertúlia d'humor, formada per Alan Lillo, Núria Casas i Oriol Dalmau.

 

tv3.cat/tardaoberta

facebook.com/tardaobertaTV3/

twitter.com/tardaobertaTV3

instagram.com/tardaobertatv3/

Anar al contingut