Soriano satisfet per l'arribada avui del primer contingent de treballadors de Spanair a Barcelona

El president de Spanair no descarta que calgui retallar la plantilla per reduir costos

El president de Spanair, Ferran Soriano, s'ha mostrat satisfet per l'inici avui del procés de trasllat de treballadors des de l'antiga central, a Palma, fins a la nova seu de la Plaça Europa, entre Barcelona i l'Hospitalet. En unes declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Soriano ha manifestat: "Al principi es deia que només un 10 o un 15 per cent dels treballadors voldrien venir a Barcelona. La xifra final és del 37 per cent. Ens agradaria que hagués vingut més gent, però amb aquest 37 ho farem igual de bé, i això vol dir també que haurem de contractar algunes persones noves a Barcelona".
Ferran Soriano, però, no ha descartat que calgui retallar la plantilla, per reduir costos, tenint en compte que la companyia aèria vol deixar enrere els números vermells l'any que ve. "És possible, però no ho sabem encara; però farem el que calgui perquè la companyia sigui rendible. Evidentment, sempre intentant mantenir el màxim de llocs de treball possible".
Responent a preguntes de Manel Fuentes, el president de Spanair també ha explicat que la seva intenció és participar en les pròximes eleccions a la presidència del F.C.Barcelona, tot i que encara no ha decidit si es presentarà com a candidat o ho farà d'una altra manera.
Anar al contingut