Xantal Llavina
Xantal Llavina

"Revolució 4.0" premia els 10 millors emprenedors que han passat pel programa durant el 2017

L'espai presentat per Xantal Llavina reconeix 10 dels 112 emprenedors que han participat en el programa durant el seu primer any de vida. L'acte de lliurement tindrà lloc el dimarts 23 de gener, a les 19.00, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

"Revolució 4.0", el programa de referència d'emprenedors i transformació de Catalunya Ràdio, commemora el seu primer aniversari amb la primera edició dels Premis Emprenedors Revolució 4.0, un reconeixement als 10 millors emprenedors d'entre els 112 que han passat pel programa dirigit i presentat per la periodista Xantal Llavina des de la seva estrena. Les deu categories dels premis són: a la Innovació, al projecte més Disruptiu, a la Creativitat, al projecte més Original, a la Comunicació, al projecte més Internacional, 50 x 50, a la Sostenibilitat, a la idea de Futur i Revelació de l'any.

L'acte de lliurament s'enregistrarà com un programa de ràdio i es podrà escoltar al web catradio.cat a partir del diumenge 28 de gener. Els premis seran apadrinats per l'empresari i productor de programes de televisió Josep Maria Mainat i la gala comptarà amb la intervenció de l'humorista Pep Plaza, entre altres col·laboradors habituals del programa.

El "Revolució 4.0" es va estrenar el febrer del 2017 a +Catràdio, dial digital de Catalunya Ràdio, i va aconseguir més de 24.000 usuaris únics després de vint programes emesos. Aquests bons resultats d'audiència li van valer passar a l'antena de Catalunya Ràdio els diumenges a la nit, de 23.05 a 00.00.

El setembre passat, el programa va ser guardonat amb el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017, en l'apartat de ràdio, que atorga l'associació ONES Associació d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (GrausTIC), en el marc dels Premis Excel·lència de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya.

 

catradio.cat

catradio.cat/revolucio

facebook.com/revolucio4

twitter.com/Revolucio4

Anar al contingut