Procés Constituent ha obert contactes formals amb altres partits per a una candidatura unitària

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Teresa Forcades ha explicat que Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa i la CUP s'hi han mostrat receptius.

El moviment Procés Constituent, de Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, treballa per constituir una candidatura unitària que integri altres partits per a les pròximes eleccions catalanes. Concretament, ha obert contactes formals amb Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa i la CUP. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Teresa Forcades ha explicat que, ara com ara, aquests partits no s'han tancat a sumar-se a aquest nou front: "Són uns primers contactes que són positius, que són amigables, no hem trobat ningú dels interlocutors polítics als quals ens voldríem adreçar, no n'hem trobat cap, que ens digués 'amb mi no hi compteu, d'entrada, punt'. O sigui, no hi ha un tancament."
 
La impulsora de Procés Constituent ha volgut deixar clar que el moviment no es planteja presentar-se en solitari: "El procés no té cap voluntat de ser un partit polític, de convertir-se en un agent diríem en solitari, que ara, mira, en tenim un més, ja en teníem uns quants, de partits, i ara el Procés. Si no podem fer aquest front ampli, nosaltres fracassem com a procés."
 
Teresa Forcades també ha insistit que el moviment defensa la consulta, però reclama que sigui un referèndum vinculant.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut