El trompetista David Pastor.
El trompetista David Pastor.

Primer Jazz Watusi Concert amb David Pastor al Jamboree

Els oients d'iCat poden aconseguir invitacions dobles per assistir al primer concert impulsat pel programa "Jazz Watusi", amb Dani Nel·lo, el divendres 4 d'octubre a la Sala Jamboree de Barcelona. Una nit de bebop en homenatge al trompetista Dizzie Gillespie.

Quan es compleix un segle del naixement de Dizzie Gillespie, el saxofonista Dani Nel·lo, conductor del programa "Jazz Watusi", que acaba d'estrenar la tercera temporada a la graella d'iCat, convida els oients al primer Concert Watusi, el divendres 4 d'octubre a la Sala Jamboree de Barcelona. Una nit intensa de bebop a càrrec de David Pastor (trompeta), Gabriel Amargant (saxo alt), Marc Martin (piano), Jordi Gaspar (contrabaix) i Anton Jarl (bateria), quintet  destacat de l'escena local de jazz,  que retran homenatge al trompetista, cantant i compositor nord-americà.

Els oients poden aconseguir una invitació doble per a alguna de les dues sessions del primer Jazz Watusi Concert, a les 20 h i a les 22 h.

Ahir, 29 de setembre, el programa "Jazz Watusi" va escalfar motors per a la nit de bebop amb temes dels pares d'aquest estil i descobrint l'impacte que van tenir en les generacions següents.

"Jazz Watusi" s'emet els diumenges, de 21 a 22 h.

 

iCat.cat

facebook/iCat

twitter/iCat

instagram/iCat

 

Anar al contingut