Pels 25 anys de La Marató, nou web

Des d'avui, amb motiu del seu 25è aniversari, La Marató de TV3 estrena web, amb un nou disseny adaptatiu i funcional de l'entorn. En el nou web és més fàcil l'accés des de qualsevol dispositiu i presenta una nova organització dels continguts i un redisseny visual pensat per als seguidors de La Marató.

Entre els nous continguts que s'hi trobaran hi ha l'arxiu de les 25 edicions passades de La Marató, des d'on serà possible recuperar diversos de materials, els principals continguts que es van generar al voltant de cada edició i un espai d'entrevistes a personatges vinculats al projecte de La Marató: "Una estona amb".

NOVETATS I MILLORES. ADAPTACIÓ AL PORTAL ÚNIC

Per al nou web de La Marató s'ha repensat l'estructura, la distribució i el disseny dels continguts per facilitar-ne la cerca i l'accés. Tot el disseny s'ha pensat perquè l'usuari tingui una experiència de navegació fàcil des qualsevol dispositiu i pugui accedir als continguts de la manera més ràpida i còmoda possible, per mitjà d'una tauleta, un telèfon mòbil o un ordinador.

Disseny adaptatiu
Amb la utilització del disseny web adaptatiu (conegut també com a "responsive web design"), l'aparença de la pàgina web s'adapta al dispositiu des d'on es visualitza, tant per les dimensions de la pantalla com per la via d'interacció (ratolí o tàctil).

Disseny pla i funcional
El nou web de La Marató segueix la tendència de l'anomenat "flat design": és minimalista i senzill, amb formes geomètriques, colors plans i icones, i evita una textura i una imatge complexes. També s'ha donat més presència a la imatge i als vídeos.

NOVETATS DE CONTINGUTS

Especial 25 anys de La Marató

Un espai on es trobaran els principals impactes científics i socials de La Marató al llarg d'aquest 25 anys i recollirà les galeries de fotografies, els cartells, els espots i els vídeos divulgatius de totes les edicions de La Marató. Per altra banda també incorporarà totes les iniciatives especials que es faran durant aquest 2016 per celebrar l'aniversari, com el Disc i el Llibre dels 25, i l'acció dels teatres.

"Una estona amb"

Un espai nou de descoberta de personatges on La Marató passarà estones amb persones diverses, conegudes o anònimes, que estan vinculades d'alguna manera al projecte solidari. Són entrevistes personals i properes on es dóna molta importància a la imatge i que combinen diferents formats: text, àudio, vídeo i recursos interactius com el Thinglink. S'estrena amb el periodista i escriptor Màrius Serra i n'hi ha quatre més de programades, que es publicaran en aquest trimestre.

tv3.cat/marato

tv3.cat/marato/el-disc-dels-25-anys

facebook.com/lamarato

twitter.com/la_marato

#Disc25Marató

 

 

Anar al contingut